Dag 2 - Flygresan.

 
Uppe med tuppen for att hinna med planet. Skont att bara kliva utanfor dorren och vips vara vid incheckningen. Framfor oss vantar 17 timmar effektiv flygtid och ytterligare nagra timmar for att na Guayaquil/Ecuador. Tank att flera stalfaglar tar oss over Atlanten. Jag och snyggingen har idag forfasat oss over hur man grupperar (och darmed varderar) manniskor. Pa den forsta resan finns ett 15-tal personer i 1.a klass/buisness klass. Av dessa 15 personer utgjordes 10% av kvinnor. Huvudena stack upp som halvmanar bakom "fatoljerna med gott om plats". Vi som "satt i svansen" fick del av forestallningen till att borja med. Flygvardinnan serverade dessa kunder vatservetter med pincett. Detta hande alldelens innan den "bla ridan" drogs ihop. Ridan som delade oss fran dom. Tio minuter innan landning gick ridan upp igen, men da var forestallningen over.
Pa liknande satt var det nar vi skulle kliva pa planet til Miami (Jumbo-Jet). Forst fick First-Class kliva ombord. Sedan buisnessclass, prioriterade, grupp 1, grupp 2, grupp 3 och till sist vi i grupp 4. En irriterad kvinna (paminde om kommandoran i Emil) som arbetade pa flygplatsen ropade ideligen i hogtalarna: Vi tar det i ordning...bla...bla..bla.... Nar nagon inte forstod uttryckte hon irriterat: - Forstor ni inte vad jag sager?
Pa Miamis flygplats var det rorigt minsann. Ingen viste vart man skulle for att kunna ta sig vidare till nasta destination. Rigorosa sakerhetskontroller som verkligen tog tid gjorde att flera passagerare missade sina anslutningsplan. Jag och Peter hade tur for vi hade tre timmar pa oss att byta plan. Nar vi val anlande till Guayanquil/Ecuador sa informerades vi om att var packning kommit pa avvagar. Vi fick lofte om att de skulle transporteras till oss i Galagagos till vart komande boende.
 
Nar vi klev ut fran flygplatsen i Guayanquil mottes vi av tva personer fran det hotell dar vi skulle overnatta. Vi fick skjuts, dorrar oppnades stangdes och det var manga som ville tillfredsstalla var vilja. Plotsligt var det vi som var Prioriterade Vip-gaster.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0