Dag 45-46 - På väg hem till fantastiska Sverige.

Vaknar i Quito. Tar en varm dusch. Den första varma duschen på en vecka. På Kapawi Lodge värmdes vattnet upp av solen. Och sol har det varit ont om under vår vistelse i Amazonas. Däremot har det varit varmt och fuktigt. Träffar Andreas, en 20-årig kille från Storfors som är på väg att volontärarbeta på Galapagos. Och kan man tänka sig.......Även hans bagage blev kvar i Miami......... Amercan Airlines har definitivt något att jobba med (släng er i väggen Falu Kommun). På oss imponerar AA inte.
Vi lånar ut strömadaptern till Andreas. Lämnar kvar tandkräm och ett par sneakers. Vet ju själv hur kul det är att stå där utan packning.
 
Flyger till Guayquil och tar in på ett flott hotell (Sonesta). Njuter av den höga standarden. Skickar meddelanden till våra barn och mammor: "Nu kommer vi hem igen". Ytterligare ett plan till Miami. Känner mig väldigt stolt som klarat 14 flygresor under sex veckor.  Utan vin dessutom! Känns skönt att vara landkrabba. Snart bara 2 flyg kvar. I Miami är det kaos som vanligt. Tre timmar för att lämna och hämta packning. Sen aviserar dom dubbelbokning på planet. Mitt i alltihopa går brandlarmet (Håhå jaja)
Över Atlanten. Fy f-n, känner mig som en snorloska. Försvinn turbulens Försvinn!. London känns som Borlänge. Stockholm som Falun. Oh Sweden here I am! And Pontus is here also :-D Thank you Lord!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0