Följ med på vår resa till Sydamerika!

Det finns alltid fördelar i livet och på något sätt har var sak sin tid. Barndom, skolbarn, tonåring, småbarnsförälder, skolbarnsförälder, tonårsförälder, medelåldern, mor/far förälder, pensionär, superveteran, osv. Man blir mätt på det ena och ger sig in i nästa fas av livet. Själv har jag kommit till medelåldern. En tid då man har tillräckligt med erfarenhet, vuxna självgående barn och förhoppningsvis en ekonomi som möjliggör drömmarna. Snyggingen (min man) och jag är på väg in i ett häftigt äventyr! Huset är bemannat, blommorna vattnade och djuren utfodrade. För under flera år har vi pratat om att göra en annorlunda resa. Vi har sparat pengar, semesterdagar och komptid. Nu åker vi! 
 
Målet var diffust fram till juni 2013. Plötsligt satt vi på altanen och bokade reguljära flyg över hela Sydamerika. En annorlunda upplevelse som få tagit del av. Ryggsäckarna är preperade och av packningen att döma ser det ut som om vi ska på fjällsemester. Vi har bokat en del boende, är fulldos vaccinerade och har planen klar. Försöker hitta känslan av att vara gäst hos Indianerna
I mitten på januari åker vi till Galapagos under 2 veckor. Exotiska öar med annorlunda djurliv, fåglar, sköldpaddor, snorkling, sol och bad. Vi planerar för mycket vila och tid till att läsa en god bok.
Nästkommande två veckor befinner vi oss i Peru. Jag och Snyggingen kommer med hjälp av kollektivtrafiken att ta oss runt landets södra delar. Troligtvis en tripp över till Bolivia. Matchu Pitchu (Inka leden) är ett självklart besöksmål. Hoppas på annorlunda kulturupplevelser och god mat.
De sista veckorna spenderar vi tillsammans med min kusin i Amazonas djungel på en plats med en biologisk mångfald som är bland den mäktigaste i världen. Vi kommer att under 10 dygn bo i hyddor och tält hos en ursprungsbefolkning som kallar sig Achuar.
Följ vår resa på bloggen. 
 
 
http://sv.wikipedia.org/wiki/Gal%C3%A1pagos%C3%B6arna
 
http://sv.wikipedia.org/wiki/Peru
  
http://sv.wikipedia.org/wiki/Ecuador 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0