Dag 3 - Pa Galapagos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dalig somn inatt. Duschen var obetalbar. Serverades en kunlig frukost av Ismail och Jonatan. For forsta gangen i mitt liv stod det popcorn pa frukostbordet. Mycket frukt och inte minst lokala ratter fran Ecuador. En trevlig ung portier fragade nyfiket vart vi kom ifran och hur det var att leva i Sverige. Han tyckte vi hade fantastiak bra fotutsattningar da alla som arbetar har ratt till minst 25 dagars semester. Vi uppfattade att han bara hade tre dagars semester per ar. (Ska ta reda pa om den siffran verkligen stammer).
Snabb transport till flygplatsen. Nasta Galapagos/Baltra Island! Nar vi val landat pa Galapagos transporterades vi med en buss pa en slingrig, smal grusvag. Nere vid den lilla hamnen fick vi aka battaxi med plats for max 40 personer. Resan kostade 5 :- per person. Pa en boj lag ett sjolejon och tittade nyfiket pa oss. Ett annorlunda valkomnande om man jamfor med igar kvall da vi anlande till flygplatsen/hotellet. Ytterligare 4 mil tuffade vi med en trott buss. Trodde knappt dn skulle orka upp for backarna. Den har bussen kostade 10 :- per person. Mycket torra vulkanlandskap gick over i frodig gronska.
 
Val i Porto Ayero hittade vi inte vart hotell.Var val OK, men hur skulle vi nu fa tillbaka varan packning? Det var ju det har hotellet vi bett dom skicka var "forlorade packning" till. Det var dessutom valdigt svart att finna  nagon som ville prata med oss. Var obonhorligt spanska som var alternativet. Till sist traffade vi en trevlig man som arbetade vid kustbevakningen. Han sokte bland sina
till att varje plagg blir doppat och urvridet tre ganger per skoljning.
Voila! Luktar som nyponros igen :-D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0